Beoordelingen Portugal

Javier

20 July 2012, 13:27:29

Vakantie naar Carvoeiro

4 Ster

goed appartement, de Algarve blijft de moeite waar. kortom topvakantie meegemaakt. huurprijs van ons huisje wa
(lees verder)

Op dit moment hebben wij :

90

accommodaties in Portugal in onze database.

Vakantie naar Portugal

Wel eens op vakantie naar Portugal geweest ? Wie hier wel eens een vakantiehuis heeft gehuurd of een rondreis heeft gemaakt komt over het algemeen wel terug naar dit prachtige land.

rondreis door Portugal een garantie voor een leuk vakantie
Het heeft dan ook veel te bieden, een heerlijk klimaat, een schitterende kustlijn, verschillende regio’s elk met hun typische kenmerken. Iedereen kent bijna wel de Algarve, deze streek is gelegen in het uiterste zuiden van Portugal en veel mensen kiezen ervoor hier een vakantie door te brengen in een vakantiewoning of hotel. Er zijn dicht bij de stranden ook diverse appartementencomplexen te vinden met uitzicht op zee. Maar er is veel meer om naar dit prachtige vakantieland toe te komen. De regio Alentejo bijvoorbeeld het landschap kenmerkt zich door een rijke kleurenschakering en een glooiend landschap. Deze streek wordt steeds populairder bij vakantiegangers, een vakantiewoning huren van een particulier is dan ook goed mogelijk in deze streek. Als je graag een stad bezoekt tijdens de vakantie in Portugal dan zijn steden als Lissabon en het noordelijker gelegen Porto toch wel heuse aanraders. De beste manier van overnachten in één van deze steden is het boeken van een hotelkamer of het huren van een appartement.

goedkope vakantie Portugal, vergelijk de aanbiedingen
Doordat Portugal erg divers is kiezen veel toeristen ervoor om een fly-drive vakantie door het land te maken. Vaak starten mensen in Zuid-Portugal vanaf de badplaats Faro en reizen af richting het noorden en dalen vervolgens weer af zodat ze de vakantie besluiten met enkele dagen genieten aan één van de vele zandstranden van de Algarve. Hier is het aanbod van vakantieparken en hotels ook erg breed. Als u in het hoogseizoen richting Portugal wilt afreizen dan is het verstandig op bijtijds een vakantieverblijf te huren of een rondreis te boeken. In de zomermaanden is Portugal zeer populair bij de vakantieganger. Maar ook in het voor- en naseizoen is het prima toeven in dit unieke Europese land.

Portugal

Portugal
Deze vakantie aanbieding wordt u aangeboden door Kras.nl. 8-daagse reis per MS Douro Cruiser naar o.a. Porto, Régua, Pinhão, Vega Terrón en Barca d...

LAAGSTE PRIJS: €200.00Qshop