Beoordelingen Italie

Er is voor dit land nog geen accommodatie beoordeling geplaatst.

Op dit moment hebben wij :

0

accommodaties in Italie in onze database.

Vakantie naar Italie

Als u een vakantie wilt doorbrengen in een land welk een lekker klimaat moet bieden, een geweldige natuur moet herbergen, lekker eten gewenst is en goed bereikbaar vanuit eigen land moet zijn, dan is Italië serieus het overwegen waard. Of u nu een autoreis, treinreis of vliegreis wilt maken, Italië is in alle gevallen prima bereikbaar.

lekker goedkoop op vakantie in Italië
Voordat u een accommodatie wilt boeken is het verstandig om eerst goed na te denken over welke regio van dit land u zou willen aandoen. In het noorden heb je natuurlijk de Dolomieten, een prachtig bergachtig gebied met prachtige natuur. Hier kan vooral de sportieve vakantieganger zich prima vermaken. Het aanbod van vakantiehuizen in deze regio is ook groeiende. Het Italiaanse merengebied is ook zeker een prachtige streek. Het Gardameer is natuurlijk erg bekend en ook het Lago Magiorre en Comomeer zijn erg bekend. Daarnaast zijn er ook nog talloze kleinere meren waar je een vakantiewoning kunt boeken of een hotelkamer kunt reserveren. Als je iets zuidelijker trekt dan kom je in de Toscane regio en dit is misschien wel het meest bekende vakantiegebied van heel Italië. Een prachtige streek gekenmerkt door glooiende heuvels. De Toscane kan als prima uitvalsbasis dienen naar steden als Florence, Siena, Lucca en Pisa. Het aanbod van vakantiewoningen in deze regio is zeer divers. Maar ook een hotel is goed te boeken. Een enigszins minder bekende regio is Umbrië, alhoewel deze wel populairder aan het worden is onder toeristen. Dit vooral door de prachtige landschappen en zijn authentieke karakter. Ook het aanbod van vakantieverblijven in dit deel van Italië is groeiende.

maak eens een budget rondreis door Italië
Maar in plaats van op een vaste plek te blijven is het wellicht nog wel leuker om eens een rondreis te maken door geheel Italië heen. Dit kan in een georganiseerde reis met een luxe bus maar ook met de eigen auto (of huurauto) is het prima te doen. Er worden diverse reizen aangeboden waar alle slaapplaatsen al vastliggen. Vaak is dit een vakantiehuisje of hotelkamer. Na een overnachting kunt u dan weer fris de volgende etappe rijden. Aan het einde van de trip kunt u ervoor kiezen om uw verblijf in Italië nog enkele dagen te verlengen en heerlijk tot rust te komen op een vakantiepark. Ook voor een strandvakantie is Italië een serieuze optie voor de vakantieganger. In de zomermaanden is het prima toeven en zijn er meer dan genoeg zonuren. Alles bij elkaar is dit prachtige vakantieland zeer divers en geschikt voor een wekenlang verblijf. Maar ook als u maar een midweek of lang weekend op vakantie wilt is Italië het land waar u met een gerust hart naar af kunt reizen.

Italië

Italië
Deze vakantie aanbieding wordt u aangeboden door Kras.nl. ...

LAAGSTE PRIJS: €40.00Qshop